Reactie plaatsen

Reacties

Justyna
2 dagen geleden

Van verlamd door angst naar ongeremd en enthousiast. Kan het??? Zeker! Het kan zelfs in slechts één sessie met Claudia die de krachtige en effectieve EFT-techniek uitmuntend beheerst. Omdat ze feilloos de juiste woorden kiest, raakt ze onmiddellijk de kern van pijn en gaat ermee aan de slag. Bewonderingswaardig. Bedankt!

Daniella
een maand geleden

Inmiddels een aantal EFT sessies mogen ontvangen van Claudia. De begeleiding van Claudia is heel fijn. Rustig en stabiel, echt een anker terwijl je door je emoties gaat. Ik voel mij een stuk vrijer en meer ontspannen. Echt een aanrader.

Henneke
een maand geleden

Ik heb inmiddels 2 EFT sessie bij Claudia gedaan. De sessies opzich zijn een prettige positieve methode. Daar Claudia meer in haar rugzak heeft kan ze meer dingen tegelijk toepassen. De ervaring na de eerste sessie was echt verbluffend en dezelfde avond al opgelost. Ik ben zeker geraakt door deze methode en Claudia haar aanpak.

Ellen
2 maanden geleden

Claudia is een fijn persoon bij wie je je snel thuis voelt. Mocht je tegen problemen aanlopen die steeds weer terug komen of ben je ergens bang voor en wil je van deze angst af? Maak dan zeker een afspraak!

Marianna
2 maanden geleden

Ik heb twee sessie bij Claudia gedaan en het werkt echt! Ik ben er heel blij mee (geeft zoveel verlichting) en wens het iedereen toe! Claudia werkt zeer professioneel!
Een echte aanrader! Mocht ik weer ergens mee zitten dan ga ik zeker weer naar Claudia toe.