"Het is mijn missie om samen met jou, je emotionele blokkades op te heffen,  je stresslevel naar beneden te brengen en je energie weer vrij te laten stromen"

 

Ik ontmoet je graag in mijn praktijkruimte in Enkhuizen, waar koffie of thee en water voor je klaar staat.

Je zit in een comfortabele stoel aan een bureau en ik bied je veiligheid, vertrouwen en rust. Jij geeft aan, aan welk thema of gebeurtenis, situatie je wilt werken en we gaan hier samen mee aan de slag. Ik leg je uit wat we gaan doen en ik doe het tappen voor.  

                   

Vervolgens stel ik je een paar vragen en jij hoeft ze alleen maar te beantwoorden, ik begeleid jou er helemaal doorheen. Tijdens de gehele sessie tap ik met je mee, zo hoef je niets te onthouden; je doet en zegt mij gewoon na.

 

simpel kan het zijn!

Aan het einde van een sessie zul je merken dat er iets veranderd is, je voelt ruimte, je gaat er luchtiger naar kijken en je krijgt inzichten, in jezelf en soms ook in de ander en je kunt nu zien wat je van die situatie geleerd hebt.

 

Tijdens de kloprondes kun je gaan gapen, boeren, zuchten, tintelingen in handen en voeten voelen en soms tranende ogen krijgen. Dit klinkt gek maar dit is juist een teken dat je lichaam aan het werk is en de energie weer laat stromen die vast heeft gezeten. (waardoor de stress is ontstaan) 

Vaak lachen we hier samen om en ik ben het inmiddels wel gewend dus helemaal niet gek.

 

Een sessie duurt maximaal 1,5 uur. Soms hebben we daar niet genoeg aan omdat er veel speelt en er meer dingen aan ten grondslag liggen..

Dan kunnen we de sessie stoppen en een volgende keer weer oppakken. Het kan ook zijn dat ná 1 sessie de emotie al is losgekoppeld en jouw gevoel en of gedachte veranderd is ten aanzien van de situatie.

 

Een sessie bestaat uit meerdere kloprondes. Hoeveel is niet te zeggen, dat verschilt per persoon en situatie. Soms heeft een cliënt 3 rondes nodig, soms 7 en het kan zijn dat er een 2e en of meer sessies nodig zijn. Dat kan zijn wanneer er bijvoorbeeld diepere oorzaken aan ten grondslag liggen.

 

Ná de sessie zal ik je adviseren om die dag en de volgende dag, extra water te drinken.

Dit is om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren.

 

Ook kan het zijn dat je die avond of de volgende dag wat meer moe bent dan normaal.

Ook dit is een logisch gevolg van de energie en alles wat er is losgekomen. 

Je hebt immers hard gewerkt aan je issue.

 

ONLINE

Woon je verder weg of wil je gewoon liever online een sessie doen, dan kan dat ook.

Je kunt dit extra aangeven bij het invulveld "waar ik aan wil werken" bij het maken van een afspraak.

Ik maak gebruik van Teams en Google Meet.

Aangesloten bij stichting EFT, student bij EFTi en gecertificeerd bij UNLP en NVNLP